You are here:  / Over fanfare Irene

logo fanfare irene

Fanfare ‘Irene’ heeft 2 orkesten en een slagwerkgroep.
De eerste stappen die worden gezet in het samen musiceren gebeurd bij het leerlingenorkest. Van daaruit groeien de muzikanten door naar concertband Irene.

Leerlingenorkest ‘Thats IT’Logo Jeugdorkest

Het leerlingenorkest van fanfare Irene is de opstap naar het groot orkest. Het leerlingenorkest repeteert op dinsdag van 19.00 tot 19.45 uur in de Buitengaander te Westerhoven. Het leerlingenorkest staat onder leiding van Karin van Dijk.

Meer over het leerlingenorkest

Logo concertbandConcertband ‘Irene’

Sinds een aantal jaar heeft fanfare Irene een concertband in de plaats van een groot orkest. Deze wisseling is gemaakt om een grotere diversiteit aan instrumenten toe te staan. De concertband repeteert op dinsdag van 20.00 tot 22.30 uur in de Buitengaander te Westerhoven. Ook deze staat onder leiding van Karin van Dijk

Meer over de concertband.

Slagwerkgroep ‘beat ID’

Logo slagwerkgroep beat IT

De slagwerkgroep is onder leiding van Martijn uitgegroeid van een drumband naar een slagwerkgroep. De slagwerkgroep repeteert op dinsdag van 19.00 tot 20.30 in de Buitengaander te Westerhoven. Voor deze repetitie geeft de instructeur les aan de leerling slagwerkers. De slagwerkgroep staat onder leiding van Martijn Soors.

Meer over de slagwerkgroep.