You are here:  / Over fanfare Irene / Leerlingenorkest ‘Thats IT’

Het leerlingenorkest is er voor jeugd en leerlingen, ook voor jou en je vriendjes hebben we een muziekinstrument!

Het leerlingenorkest ‘Thats IT’, momenteel tellen we 6 jeugdleden, staat onder leiding van onze dirigent Karin van Dijk.

Verder is er een aantal volwassen mensen die je mee helpen om muziek te maken, meestal op instrumenten die iets moeilijker voor jongeren te bespelen zijn, zoals de bariton en de grote koperen bas. Deze volwassen leden spelen vaak ook in het leerlingenorkest mee.

Het leerlingenorkest verzorgt zelf ook helemaal zelfstandig leuke optredens en soms nemen ze ook weleens deel aan een wedstrijd. Dat is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook voor je pappa en mamma en voor je broertje(s) en/of zusje(s). Iedereen mag overigens altijd komen luisteren bij optredens of bij de repetities dus kun je ook opa(s) en oma(s), (oom(s) en tante(s), neefje(s), nichtje(s) en vrienden uitnodigen om van muziek te komen genieten.

Op één of andere manier ben je op deze site terecht gekomen en kun je hier lezen hoe “cool” muziek maken met leeftijdsgenootjes kan zijn.

Muziek maken gaat bij ons samen met andere leuke dingen. Zo gaan we elk jaar schaatsen, is er elke anderhalf jaar een te gek jeugdweekend in België.

Lid worden?

Lid zijn van het leerlingenorkest is stoer. Je maakt muziek met leeftijdsgenoten. En als je wilt, krijg je ook heel veel mogelijkheden om zelf bij activiteiten van het jeugdorkest van alles te regelen.

Het leerlingenorkest repeteert op dinsdag van 19.00 tot 19.45 uur in de Buitengaander te Westerhoven.

Groepsfoto leerlingen orkest