You are here:  / Over fanfare Irene / Slagwerkgroep ‘Beat ID’

Logo Slawerkgroep 'Beat ID'

Slagwerkgroep ‘Beat ID’ bestaat momenteel uit ruim vijf ervaren slagwerkers en zeven leerling slagwerkers, het is een bloeiende en groeiende slagwerkgroep. Zowel het aantal leden als het niveau van de groep blijft groeien. Wekelijks word er hard gewerkt om deze stijging vast te houden. De wekelijkse groepsrepetitie en de individuele lessen vinden plaats in de Buitengaander te Westerhoven.

De leerlingen worden opgeleid tot allround slagwerker door onze eigen slagwerk instructeur Martijn Soors. Hierdoor kunnen de leerlingen zich snel aansluiten bij de slagwerkgroep.

Jaarlijks verzorgd de slagwerkgroep diverse optredens zoals b.v. het Concert Carnavalesk en het terrasconcert, maar het presenteert zich ook op straat zoals b.v. tijdens het pinksterkoeken, het brengen van serenades, het opluisteren van de aubade op Koninginnedag of het inhalen van Sinterklaas.

Lid worden?

Lijkt het jou na het lezen van bovenstaande tekst en het zien van de slagwerkgroep ook leuk om eens op een base drum te slaan of in een groepje vette muziek te maken?
Kom gerust ook eens een kijkje nemen tijdens de wekelijkse groepsrepetitie op dinsdag van 19.00 tot 20.30 in de Buitengaander te Westerhoven.