Muzikale leiding

Dirigent concertband: Karin van Dijk

Karin van Dijk , woonachtig in Weert.
Geboren in Borkel en Schaft op 1964.
Moeder van twee kinderen, beiden gezegend met een muzikaal talent.
Karin studeerde af aan het Brabants Conservatorium als Docerend Musicus trompet in 1988, waarna de master opleiding werd gestart.
In 1989 studeerde ze af voor HAFA directie.
De Masteropleiding werd niet voltooid door komst van oudste dochter.
Ze was dirigent van o.a. Pro Musica Eindhoven, Jeugdharmonie EMM Budel, fanfare St.Willibrordus Wintelre, Harmonie Berghem, Fanfare Hartog Oss en Fanfare St.Nicasius Heeze.
Momenteel is zij dirigent van fanfare St.Jozef Someren Heide, fanfare Irene Westerhoven, jeugdfanfare Irene en jeugd fanfare De heerlijkheid in Sterksel.
Als docent IMV / en docent muziek Montessori onderwijs werkzaam bij muziekschool “ Kunstkwartier “ Helmond.

Slagwerkinstructeur: Martijn Soors

Ik ben Martijn. In 1982 zag ik voor het eerst het levenslicht.
Toen ik 7 jaar was, kroop ik al achter een trommel. Dat was toen bij de drumband van de Koninklijke harmonie van Peer en thuis op mijn eigen drumstel (vraag maar aan de buren…). Ik vond het zo plezant dat ik het jaar daarna muzieklessen ben gaan volgen en natuurlijk ook lessen slagwerk aan het Noord-Limburgs Instituut voor Kunstonderwijs te Neerpelt. Daar heb ik tevens mijn lessen AMC, dictie, toneel en samenspel gevolgd.
Op 16-jarige leeftijd ben ik begonnen met drumlessen te geven in verscheidene muziekateliers in Belgisch Noord-Limburg en ook aan privé-leerlingen. En daar houden we nog lang niet mee op..
Sedert 2001 jaar ben ik instructeur van het percussie-ensemble van de Koninklijke Fanfare te Kleine-Brogel, Peer. Daar ben ik naast instructeur ook de drumleraar van dienst. Sinds januari ’03 ben ik instructeur van de percussiegroep van het RHC in Riethoven. Een jaartje daarna volgde ook Beat I.D. uit Westerhoven.
In 2006 en 2007 heb ik mijn diploma’s van drumleraar en instructeur behaald via het VLAMO.
Zelf ben ik ook slagwerkverantwoordelijke en spelend lid van de Koninklijke Harmonie van Peer en drummer van de coverband No Good.
Buiten mijn muziekleven werk ik ook als adviseur bij de Belgische Financiële Dienst. In de weinige vrije tijd die me nog rest ga ik squashen, zwemmen + sauna, poolen, met mijn hond wandelen en pik ik af en toe een fuifje mee.

Dirigent leerlingenorkest: Petra