You are here:  / Oranje comité / Voorjaarsmarkt

GROTE VOORJAARSMARKT OP ZONDAG 27 APRIL

Zondag 27 april van 11.00 uur tot 17.00 uur de Grote Voorjaarsmarkt .

Het CIRCUS zal ook dit jaar niet ontbreken. Daarnaast zullen weer vele marktkooplieden hun waren presenteren. Ook dit jaar hebben we weer een bijzondere attractie op ons Mgr. Biermansplein, het PLAZA, nl.

EEN GRANDIOZE MODESHOW’ die u zeker niet mag missen.

Verder diverse oude ambachten, het wasvrouwtje, hondendressuur, streetdance enz.enz.enz. en natuurlijk wordt de inwendige mens niet vergeten waar u voor terecht kunt bij diverse horecagelegenheden.

De kinderen van groep 8 zal weer de gelegenheid worden geboden om met allerlei activiteiten de financiën voor hun afsluitend weekend bij elkaar te sprokkelen en ook diverse Westerhovense verenigingen wordt de mogelijkheid geboden zich te presenteren en hiermede hun voordeel te doen.

OPROEP MODELLEN MODESHOW !!!

Voor de modeshow zijn wij nog op zoek naar modellen in alle leeftijdsgroepen. De kledingmode en het schoeisel wat geshowd gaat worden wordt door diverse winkels in groot Bergeijk ter beschikking gesteld. Op de dag van de show zal hierbij professionele begeleiding

aanwezig zijn. Ook aan hairstyling en visage wordt aandacht besteed.

Geef u zo spoedig mogelijk op bij het secretariaat :

Jack van Beek 0653-498642 of Peet Kaptheyns 040-2041733

OPROEP UNIEKE KLEDING !!!

Hebt u bijzondere of speciale kleding of ontwerpt u zelf kleding meldt u aan om deze op onze modeshow te presenteren.

OPROEP VOOR ALLE KRAAMHOUDERS

Westerhovense Verenigingen die zich op deze dag willen presenteren kunnen dit kenbaar maken en mogelijk in aanmerking komen voor een gratis kraampje. U kunt nu al een of meer kramen reserveren voor de Grote Voorjaarsmarkt.

Particulieren uit Westerhoven, die van alles willen verkopen, kunnen tegen gereduceerd bedrag een of meerdere kramen huren. Het bedrag is in dat geval € 30 per kraam. Aanmelden met vermelding van naam, adres en telefoonnummer bij Frank Bax: schriftelijk op Meanderstraat 20-A te Westerhoven , of per e-mail f.bax@3Dtec.nl

– Grote Voorjaarsmarkt –

Zondag 27 april van 11.00 tot 17.00 uur in de Dorpstraat, Kerkplein en Mgr. Biermansplein

met o.a.