Slagwerkgroep ‘Beat ID’

Slagwerkgroep Beat ID bestaat uit een groep ervaren slagwerkers en een groep leerling-slagwerkers. Het is een bloeiende en groeiende slagwerkgroep. Slagwerkinstructeur Martijn Soors leidt de leerlingen zelf op tot allround slagwerkers, waardoor ze zich al snel kunnen aansluiten bij de slagwerkgroep.
Net als concertband Irene verzorgt Beat ID jaarlijks diverse optredens, zoals de themaconcerten in november en het terrasconcert in het voorjaar. Maar daarnaast presenteert het zich ook op straat, bijvoorbeeld bij Koningsdag of bij het inhalen van Sinterklaas en brengt ze serenades bij speciale gelegenheden. As slagwerkgroep neemt Beat ID ook deel aan speciale slagwerk-uitwisselingen met andere slagwerkgroepen.

Ook meedoen?

Lijkt het jou ook zo leuk om eens op een base drum te slaan of in een groepje vette muziek te maken?
Kom dan gerust eens een kijkje nemen tijdens de wekelijkse groepsrepetitie. Je bent van harte welkom!

Repetitie

Dinsdag van 18.30 tot xxxx uur: leerling-slagwerkers
Dinsdag van xxxx tot xxxx uur: ervaren slagwerkers
De Buitengaander in Westerhoven