You are here:  / Jeugdorkest / Optredens / Jeugdorkesten festival 2015 Wintelre

Jeugdorkesten festival 2015 Wintelre

Wegens groot succes vorig jaar zal op zaterdag 14 november aanstaande in Wintelre voor de tweede keer een festival voor jeugdorkesten plaatsvinden.

Het Jeugdfestival Wintelre biedt jeugdige muzikanten een fantastische uitdaging om een optreden te verzorgen waar de aandacht op musiceren en entertainment ligt, kortom meer dan muziek alleen. Vorig jaar hebben we kunnen genieten van 6 zeer verschillende optredens. Het jeugdorkest kan eventueel aangevuld worden met talenten van buiten de eigen vereniging op andere instrumenten, zang, dans of nog wat anders, met als doel een spetterende show verzorgen. De presentatie wordt beoordeeld door een deskundige jury. Het orkest met de meeste punten wint de dagprijs. We willen er een muzikale en gezellige avond van maken die een grote stimulans vormt voor de jeugdige muzikanten bij fanfare en harmonie, ze kunnen op deze wijze laten zien dat er ook op een andere dan de traditionele wijze opgetreden kan worden.

11233570_686638971468904_5253759389900460805_o

Ons jeugdorkest gaat het spook concert nog een keer uitvoeren. Hierbij zijn wel een aantal wijzigingen vooral in decor en presentatie.

Hopelijk komt u ook.