Terrasconcert 30 juni 2024

Op zondag 30 juni sluit Fanfare Irene het muzikale jaar af met haar traditionele terrasconcert. Een heerlijk moment om vanaf het terras van het Wapen van Westerhoven te genieten van onze muzikale talenten en tevens onze manier om dankjewel te zeggen tegen alle mensen die ons gesteund hebben tijdens de donateursactie.


Tijdens het concert zullen de muzikanten van startersorkest Just be it en leerlingenorkest That’s IT onder leiding van Petra Schoonenboom laten horen wat zij het afgelopen jaar hebben geleerd. Ook de leerling-slagwerkers en de slagwerkers van Beat ID zullen onder leiding van Martijn Soors een aantal swingende nummers ten gehore brengen. Vanzelfsprekend treedt ook concertband Irene op onder leiding van dirigent Paul van der Schoot. Het programma houden we nog even geheim, maar het is zeker de moeite waard.


Het belooft een heerlijke middag te worden, dus we zien u allemaal graag op zondag 30 juni om 15.00 uur op het Mgr. Biermansplein tegenover Het Wapen van Westerhoven. De toegang is gratis.