Slagwerkuitwisseling in Casteren

Zaterdagavond 15 april had Beat ID een slagwerkuitwisseling dat plaatsvond in het gemeenschapshuis Den Aord te Casteren.

Om half 8 opende slagwerkgroep St. Willibrordus uit Casteren de avond met een optreden van hoog niveau. Waarna het de beurt was aan de jeugd van Beat ID uit Westerhoven, er werd gespeeld met veel enthousiasme en het was leuk om de jongere muzikanten te zien spelen. Ook was er nog een stuk waarbij de gehele groep Beat ID samen speelde. Hierna vervolgden de meer ervaren leden van Beat ID met nog drie muziekstukken. Na een daverend applaus werd er een pauze ingelast.

Het was nu de beurt aan slagwerkgroep EMOS uit Borkel & Schaft die net als Beat ID ook onder leiding stond van Martijn Soors. Het was leuk om te horen hoe de muziekstukken die we in het verleden met Beat ID gespeeld hadden, ook werden gespeeld door een andere vereniging met een groter aantal leden.

Slagwerkgroep Koninklijke Harmonie Concordia sloot deze muzikale avond af met hun jeugdige groep waarbij de Xylofoon vaak centraal stond.

Na het vele luisteren deze avond was het tijd om onder genot van een drankje te buurten met de andere slagwerkgroepen, ook werd er nog een teamspel gespeeld met de aanwezigen waarbij een felle strijd ontstond om het behalen van de eerste plek.

Al met al een geslaagde avond.

Foto’s

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”133″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”10″ number_of_columns=”3″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Weergeven als slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]