Fanfare weekend 2019

Vrijdagavond 15 maart gingen we met de fanfare op fanfareweekend. We gingen voor de tweede keer naar Kinrooi in België. Op de heenweg regende het heel hard. Na een gezellige spelletjesavond hebben we nog karaoke gedaan met de muziekinstallatie van Wum (Wim).

De volgende ochtend hadden we een lekker ontbijt van Arianne. ’s Middags gingen we met z’n alle bowlen in Maaseik. ’s Avonds kwam de rest voor een lekker diner van Arianne en Helma. Natuurlijk was de aspergesoep aanwezig. Later in de avond begonnen we met de ‘dikke vette safari en muziek quiz’ van Sandra en Noor. Er waren hele leuke vragen voor jong en oud. Tussendoor kregen we natuurlijk de hemelse modder van Arianne. Na de quiz ging Wum (Wim) nog wat liedjes op z’n accordeon spelen. Nog later op de avond gingen we weer karaoke doen.

De volgende dag kregen we weer een lekker ontbijtje van Arianne. Daarna gingen we met z’n alle poetsen en de spullen inpakken. Er was nog hemelse modder over van de vorige avond, en die moest natuurlijk op! Toen we op het punt stonden om te vertrekken kregen we nog worstenbroodjes mee, want die moesten ook op. Het was een heel geslaagd weekend!

Groetjes Anne en Kim