Lente event 2017

Zondag 30 april Westerhoven – In verband met een verandering van concept is de voorjaarsmarkt verandert in het lente event Westerhoven. Hierbij ligt de focus meer op de lokale verenigingen, lokale verkopers en entertainment. 

Dit is goed terug te zien in de opbouw van het evenement, op het kerkplein zijn de foodtruks gestationeerd rond een podium waar diverse optredens zijn in de loop van de dag. Van het kerkplein tot Bij de Neut zijn het voornamelijk eetkraampjes. De andere kant op, tussen het kerkplein en de basisschool, zitten de verenigingen. Met bij het kerkhof onze eigen kraampjes met boeken en de loterij. Verder weg, van de school richting de bakker, zitten de overige verkopers met onder andere particulieren die hun zolder hebben opgeruimd. 

Dit evenement duurt van 12 uur tot 19 uur, tegen het einde trok iedereen naar het kerkplein om te kijken en te luisteren naar de band. Waarna de verkopers alvast hun spullen in pakte en de kraampjes alvast werden opgeruimd.

Al met al, was het weer een erg geslaagd evenement in het hart van Westerhoven.

Tot volgend jaar

De foto’s

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”135″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”15″ number_of_columns=”3″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Weergeven als slideshow]” template=”/home/geertqe115/domains/fanfarewesterhoven.nl/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery-carousel.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]