Rabobank Clubkas Campagne 2014

Rabobank De Kempen steunt het verenigingsleven op diverse manieren. In 2014 organiseert Rabobank De Kempen de Rabobank Clubkas Campagne. Tijdens deze campagne mogen leden van Rabobank De Kempen hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld krijgt deze vereniging of stichting.

Samen Sterker

Ieder jaar wordt bepaald hoeveel geld er voor de Clubkas Campagne beschikbaar wordt gesteld. In 2014 is dit een bedrag van € 200.000,-. Nadat alle stemmen uitgebracht zijn, wordt het totaalbedrag gedeeld door het totaal aantal uitgebrachte stemmen en wordt duidelijk wat de waarde per uitgebrachte stem is. Aan het bedrag dat de vereniging/stichting ontvangt, is geen minimum of maximum verbonden.

Stemmen

In 2014 is de stemperiode van woensdag 16 april t/m woensdag 30 april 2014. Met een persoonlijke inlogcode kunnen de leden hun stem via internet uitbrengen. Deze inlogcode wordt enkele dagen voor de stemperiode verstuurd. In alle kantoren van Rabobank De Kempen zijn computers beschikbaar voor leden die thuis niet de gelegenheid hebben om een stem uit te brengen.

Graag roepen wij onze leden op om hieraan mee te doen en 2x te stemmen op de fanfare! Maar denk ook aan de carnavals vereniging en de sportverenigingen van Westerhoven. Meer informatie is te vinden op:

rabobank clubkas actie