Themaconcert TIMELESS: Fanfare Irene neemt u mee op een magische, muzikale reis!

Nog even en dan is het weer zover: de jaarlijkse themaconcerten van concertband Irene en slagwerkgroep Beat ID; dit jaar uitgebreid met optredens van de leerlingen van Just Be IT en Thats’s IT!

Onder de titel TIMELESS nemen wij u mee op een magische, muzikale reis door de tijd en trakteren u op melodieën die nog lang in uw hoofd zullen naklinken. Natuurlijk kunnen we niet alles verklappen, maar we bezoeken onder andere de Flintstones in het stenen tijdperk, gaan natuurlijk Back to the Future en zijn uiteindelijk blij om The Country Roads terug naar huis te kunnen nemen. Zoals elk jaar, breiden we ook dit jaar onze concertband uit met een zanger en een zangeres, en is iedereen van harte uitgenodigd om lekker mee te zingen.

Zin een magische, muzikale, tijdloze ervaring? Nodig vrienden en familie uit en kom heerlijk genieten van TIMELESS!

TIMELESS vindt plaats op 17 en 18 november om 20.00 uur in De Buitengaander in Westerhoven. Kaarten kosten € 10 en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar op dinsdag 17-24-31 oktober van 19.00 tot 20.00 uur in De Buitengaander. Telefonisch reserveren kan ook via 06-13.51.90.06