Themaconcert “Dieren” jeugd Fanfare Irene Westerhoven

 

10170972_639104166183645_7790037614078974877_n

Binnenkort vindt er een allereerste optreden plaats van de kersverse leerlingen van Fanfare Irene uit Westerhoven. Dit optreden wordt verzorgd door leerlingenorkest “That’s IT” en de leerlingen van slagwerkgroep “Beat ID” onder leiding van Karin van Dijk en Martijn Soors.
Al een jaar lang wordt er door de fanfare hard gewerkt om nieuw jong talent bij de vereniging te krijgen. Door een goede samenwerking tussen de basisschool en de fanfare, zijn een paar beginnende leerlingen uitgegroeid tot een energiek jeugdorkest. Ook de slagwerkgroep “Beat ID” heeft veel nieuwe aanwas.


Op zondag 1 juni 2014 bent u vanaf 14.30 uur van harte welkom op het themaconcert “Dieren” in ontmoetingscentrum De Buitengaander te Westerhoven. De leerlingen zullen dan hun ontwikkelingen in een prachtig jasje ten gehore brengen. Hun zang- en danstalenten worden gecombineerd evenals hun roulatie tussen blaas- en slagwerkinstrumenten.
De leerlingen krijgen tijdens de repetities de kans om hun eigen ideeën te ontwikkelen, zodat zij een creatief en muzikaal programma kunnen neerzetten.
Aarzel vooral niet en neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee om te komen kijken en luisteren naar wat deze muzikale talentjes in een jaar tijd hebben klaargespeeld! De entree is gratis.

jeugd vergadering