Jeugdorkest Westeroven

Uitslag Jeugdorkestenfestival 2014

Ons Jeugdorkest heeft op 8 november 2014 deelgenomen aan het jeugdorkestenfestival in Wintelre. Hierbij was een jury aanwezig, van de 6 jeugdorkesten is Thats IT 4e geworden.

Het Jeugdfestival Wintelre biedt jeugdige muzikanten een fantastische uitdaging om een optreden te verzorgen waar de aandacht op musiceren en entertainment ligt, kortom meer dan muziek alleen. De jeugdafdeling van fanfare/drumband St. Wilibrordus in samenwerking met getalenteerde jongeren uit Wintelre, heeft het afgelopen jaar een geweldige show “Wintelre’s got talent” neer kunnen zetten. Nu willen we ook andere verenigingen de kans bieden om hun talenten en eventueel die van hun dorpsgenoten te laten zien. Het jeugdorkest kan eventueel aangevuld worden met talenten van buiten de eigen vereniging op andere instrumenten, zang, dans of nog wat anders, met als doel een spetterende show verzorgen. De presentatie wordt beoordeeld door een deskundige jury. Het orkest met de meeste punten wint de dagprijs.
We willen er een muzikale en gezellige avond van maken die een grote stimulans vormt voor de jeugdige muzikanten bij fanfare en harmonie, ze kunnen op deze wijze laten zien dat er ook op een andere dan de traditionele wijze opgetreden kan worden.

JuryrapportJuryrapportJuryrapportJuryrapportJeugdorkestenfestival 2014 Jeugdorkestenfestival 2014 Jeugdorkestenfestival 2014 Jeugdorkestenfestival 2014 Jeugdorkestenfestival 2014 Jeugdorkestenfestival 2014 Jeugdorkestenfestival 2014

De gehele uitslag:

1. Bladel: 248 punten

Jeugdorkest bladel
Jeugdorkest Bladel © John Timmermans

2. Kasterlee: 244 punten

Jeugdorkest Kasterlee
Jeugdorkest Kasterlee © John Timmermans

3. Wintelre: 233,5 punten

Jeugdorkest Wintelre
Jeugdorkest Wintelre © John Timmermans

4. Westerhoven: 228 punten

Jeugdorkest Westeroven
Jeugdorkest Westeroven © John Timmermans

5. Knegsel: 227 punten

Jeugdorkest Knegsel
Jeugdorkest Knegsel © John Timmermans

6. Eersel: 220,5 punten

Jeugdorkest Eersel
Jeugdorkest Eersel © John Timmermans

 

 Meer foto´s