You are here:  / concertband / Optredens / slagwerkgroep / Kerstconcert “Opmaat naar kerst”

Kerstconcert “Opmaat naar kerst”

KERSTCONCERT IN DE SINT SERVATIUSKERK TE WESTERHOVEN

Op zondag 14 december a.s. verzorgt Fanfare  ‘Irene’ uit Westerhoven voor het eerst sinds eind negentiger  jaren weer een Kerstconcert. Dit concert heeft als titel gekregen :

‘Een opmaat naar Kerst’.

Aan dit concert werken, behalve Fanfare ‘Irene’ o.l.v. Karin van Dijk, slagwerkgroep Beat Id o.l.v. Martijn Soors, het Westerhovens parochieel gemengd koor o.l.v. Ton Speeks mee en de zanggroep ‘Stringz’ o.l.v. Riet v.d. zanden.

poster kerstconcert 2014

Het belooft een dynamisch, divers, programma te worden met zowel de traditionele Kerstmuziek als ook een aantal moderne Kerstwerken zoals o.a.  ‘A medieval Christmas ‘ en ‘Ukrainian bell carol’  beiden van Philip Sparke.  Ook zullen enkele werken gezamenlijk uitgevoerd worden.

Het concert begint om 14.30 in de eenvoudige  maar mooie en sfeervolle  St Servatiuskerk te Westerhoven.  Wij verwachten U met dit concert wat warmte en sfeer te kunnen brengen in de spreekwoordelijke donkere dagen voor Kerstmis !!

……..Komt luisteren, zingt mee en laat U verrassen en onderdompelen in de Kerstsfeer……

De foto’s

Meer Foto’s in ons fotoalbum: