Zondag 1 juli Terrasconcert Fanfare Irene Westerhoven

Zondag 1 juli sluit Fanfare Irene het muzikale jaar af met haar traditionele terrasconcert. Een heerlijk moment om vanaf het terras van het Wapen van Westerhoven te genieten van onze muzikale talenten en tevens onze manier om dankjewel te zeggen tegen alle mensen die ons gesteund hebben tijdens de donateursactie.

 

Tijdens het concert zullen de leerlingen van That’s IT laten horen wat zij het afgelopen jaar hebben geleerd. Speciaal voor u spelen zij bijvoorbeeld The Lion King, How to train your dragon en Shut op and Dance. Ook de jongere (en iets oudere) slagwerkers van Beat ID zullen onder leiding van Martijn Soors een aantal swingende nummers ten gehore brengen. Vanzelfsprekend treedt ook concertband Irene op onder leiding van Karin van Dijk. Zij spelen onder andere een medley van Eric Clapton, A Whiter Shade of Pale, Country Roads en 500 Miles.

 

Op diezelfde middag zal een aantal leden van Fanfare Irene worden gehuldigd vanwege hun langdurig lidmaatschap bij de Brabantse Muziekbond. Wij hopen dat u allemaal komt luisteren op zondag 1 juli om 15.00 uur op het Mgr. Biermansplein tegenover Het Wapen van Westerhoven. De toegang is gratis.